Livsstilsendring

Livsstilsendring tar tid, og jeg tror på tålmodighet i en slik fase. Å endre vaner er krevende, derfor jobber jeg på en måte hvor vi griper fatt i litt og litt av gangen.

Dersom du er ute etter varig livsstilsendring, vil jeg alltid avsette god tid sammen med deg før vi starter opp et større prosjekt, slik at vi kommer til enighet om hva som er realistisk. I tillegg er kjemi oss i mellom avgjørende for din motivasjon.

Jeg tilbyr

  • Veiledning online eller i ditt hjem.
  • Veiledning i mine lokaler eller utendørs.
  • Pluss-pakke med daglig digital oppfølging.

Jeg har kun kapasitet på dagtid.

Ønsker du personlig trening, les mer her.

Eksempler på problematikk jeg kan hjelpe deg med

  • Å komme i gang med trening.
  • Endre på dårlige vaner.
  • Planlegge og prioritere i hverdagen.

Jeg har eksamen i “Motiverende samtale” og “Coaching og livslæring” ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Dette er en videreutdanning som krever minimum 3 år med relevant utdanning (bachelorgrad) for opptak til studiet. I coaching anvendes metoder til frigjøring av potensialer, ubrukte ressurser og mestringsevner hos den enkelte. Målet er at klienten selv skal tilegne seg nye løsnings- og læringsalternativer og få erfaringer i en ressursorientert tenke- og væremåte.

Gjennom samtale kan vi nærme oss målet ditt eller synliggjøre tankene og følelsene dine. Coaching kan hjelpe deg slik at du tar bevisste veivalg samtidig som du gjennomgår personlig utvikling. Min spisskompetanse er livsstilsendring og jeg implementerer ofte fysisk aktivitet som del av min coachingtilnærming. Dersom du er nysgjerrig på om coaching kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Pluss-pakke (3 uker)

Dette er en tilleggspakke som varer i 3 uker for deg som trenger den lille ekstra oppfølgingen. Pluss-pakken passer særlig for deg som skal i gang med livsstilsendring, eller for deg som føler at du stagnerer og ikke klarer å holde motivasjonen oppe mellom øktene hvor vi møtes. Denne pakken inneholder daglig oppfølging på sms/mail (ukedager) og én ukentlig samtale online på 15 minutter.

PT-PLUSS
  • 3 uker
  • Daglig oppfølging på mail/sms
  • Ukentlig samtale online på 15 minutter
2900,-

For øvrige priser, se denne siden.

Relevante innlegg

Tren styrke ute

Her får du en rekke styrkeøvelser du kan gjøre utendørs – gjerne i kombinasjon med en gå- eller løpetur. Med en benk, eller en annen form for forhøyning, kan du få deg en skikkelig effektiv styrkeøkt! Trening med egen kroppsvekt er bra både for balanse, stabilitet og kroppsbeherskelse. Det er dessuten gjennomførbart stort sett over […]

Trening med minibands

Det er mange øvelser man kan gjøre med minibands, og her får du tips til øvelser du kan gjøre som både styrker overkroppen, kjernen og beina.

Smitteverntiltak truer folkehelsa

I dag er jeg ute med en kronikk som jeg har skrevet med god bistand, ikke minst juridisk. Vi mener det er urimelig at blant annet utendørstrening, med anbefalt avstand, har vært (og delvis er) forbudt under pandemien. Når man ikke kan argumentere for smittefare, hvorfor vil ikke myndighetene prioritere å åpne opp for og […]

Til bloggen