Mammacamp

Jeg avholder "Mammacamp" på Kolbotn (effektiv utendørstrening med vogn). Kurset tilrettelegges slik at det passer både for deg som nylig har født, men også for deg som er klar for litt tyngre trening.

Det vil bli gitt mange tips til egentrening mellom øktene.

Meld deg gjerne inn i denne gruppa om du vil ha mer informasjon om neste mammacamp.

Bootcamp-kreativ-trening

Neste kurs

Mammacamp Kolbotn

Oppstart 3. mars

4 ganger

1050,-

Takk for fine treningstimer, Kristin! Veldig bra å komme i gang igjen etter fødsel. Treningen har vært tilpasset deltakernes nivå og for meg har det vært viktig å ha en trener som har veiledet meg riktig mtp øvelser og belastning ifht hvordan kroppen kjennes etter en fødsel. Og bare det å trene ute og bruke nærmiljøet har vært helt supert. Lært så mange gode øvelser som jeg skal bruke på nærmeste lekeplass. Et stort pluss er at vogn og bæresele kan være med på treningen. Hurra for sterk kropp og helse!

- Rikke

Personlig Trening

Er du gravid eller har du nylig født og trenger råd om hvordan du skånsomt men effektiv kommer i form igjen, så hjelper deg gjerne. Du kan ta med babyen til mine lokaler. Jeg kan også komme hjem til deg dersom det er det beste for deg.

Priser og mer info om personlig trening finner du her.

PreviousNext

Relevante innlegg

Bakkeintervaller – enkelt og effektivt

Om intervalltrening er en treningsform du frykter, så har jeg gode nyheter til deg! Det trenger ikke være snakk om syre langt opp til øra og blodsmak i munnen. Denne formen for trening kan derimot være veldig motiverende, og det finnes mange fornuftige måter å legge opp disse øktene på. Ikke minst kan det gjøres […]

Kom i gang med løping

En av årsakene til at mange aldri kommer i gang med løping, er at de går for hardt ut og setter seg for høye mål for raskt.

Trening UTE – et bidrag til folkehelsa

For et års tid siden startet jeg konseptet Trening UTE. Trening UTE handler om nettopp det å trene ute. Det har vært et spennende år som har lært meg overraskende mye. Jeg har vært i dialog med alt fra forskere og profesjonelle trenere, til apputviklere og folk som bare ønsker inspirasjon til utetrening. Jeg har […]

Til bloggen