Mammacamp

Jeg avholder "Mammacamp" på Kolbotn (effektiv utendørstrening med vogn). Kurset tilrettelegges slik at det passer både for deg som nylig har født, men også for deg som er klar for litt tyngre trening.

Det vil bli gitt mange tips til egentrening mellom øktene.

Meld deg gjerne inn i denne gruppa om du vil ha mer informasjon om neste mammacamp.

Bootcamp-kreativ-trening

Neste kurs

Mammacamp Kolbotn

Oppstart 28. april

Onsdager kl. 10:30

6 ganger

1500,-

Takk for fine treningstimer, Kristin! Veldig bra å komme i gang igjen etter fødsel. Treningen har vært tilpasset deltakernes nivå og for meg har det vært viktig å ha en trener som har veiledet meg riktig mtp øvelser og belastning ifht hvordan kroppen kjennes etter en fødsel. Og bare det å trene ute og bruke nærmiljøet har vært helt supert. Lært så mange gode øvelser som jeg skal bruke på nærmeste lekeplass. Et stort pluss er at vogn og bæresele kan være med på treningen. Hurra for sterk kropp og helse!

- Rikke

Personlig Trening

Er du gravid eller har du nylig født og trenger råd om hvordan du skånsomt men effektiv kommer i form igjen, så hjelper deg gjerne. Du kan ta med babyen til mine lokaler. Jeg kan også komme hjem til deg dersom det er det beste for deg.

Priser og mer info om personlig trening finner du her.

PreviousNext

Relevante innlegg

Smitteverntiltak truer folkehelsa

I dag er jeg ute med en kronikk som jeg har skrevet med god bistand, ikke minst juridisk. Vi mener det er urimelig at blant annet utendørstrening, med anbefalt avstand, har vært (og delvis er) forbudt under pandemien. Når man ikke kan argumentere for smittefare, hvorfor vil ikke myndighetene prioritere å åpne opp for og […]

Bakkeintervaller – enkelt og effektivt

Om intervalltrening er en treningsform du frykter, så har jeg gode nyheter til deg! Det trenger ikke være snakk om syre langt opp til øra og blodsmak i munnen. Denne formen for trening kan derimot være veldig motiverende, og det finnes mange fornuftige måter å legge opp disse øktene på. Ikke minst kan det gjøres […]

Kom i gang med løping

En av årsakene til at mange aldri kommer i gang med løping, er at de går for hardt ut og setter seg for høye mål for raskt.

Til bloggen