Kvalitet, trygghet og
treningsglede

Kundenytt

Bli en bedre løper!

I november starter jeg opp nytt kurs i lukket facebookgruppe med "Bli en bedre løper". Perfekt for deg som vil ha progresjon med løpingen din ved å lære med om teknisk og taktisk løping i praksis. Det blir gitt 10 økter som du skal utføre i løpet av november måned.

Kurs fra oktober

Sterk rygg digitalt - mandager 18.15 fra 18.10 (9 ganger)

Bootcamp på Tårnåsen - mandager 19.15 fra 18.10 (9 ganger)

Bootcamp på Oppegård - onsdager 18.00 fra 13.10 (10 ganger)

Mammacamp på Holmlia - onsdager 12.00 fra 20.10 (6 ganger)

Crosscamp inne fra oktober

PT-gruppe (3-6 deltagere)

Onsdager kl. 16.30 fra 20.10

Onsdager kl. 19.30 fra 20.10

Informasjonsmail

Ønsker du siste nytt fra Kreativ Trening først? Meld deg på mitt nyhetsbrev som sendes ut 4-6 ganger per år.

Kristin Granum Rosebø

"Min lidenskap er treningsglede"

Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 2000 og er utdannet helse- og treningsterapeut fra Norges Idrettshøgskole. Da Kreativ Trening AS ble etablert i 2013, hadde jeg allerede lang erfaring med å jobbe selvstendig ved siden av min jobb ved ulike treningssentre. Med etterutdanning i Coaching og Livslæring fra Oslo Met har jeg lært meg gode teknikker for arbeid med livsstilsendring. Min lidenskap er treningsglede, og mine kunder skal alltid føle seg trygge og ivaretatt.

Les mer om meg og reisen min her.

kristin granum rosebø
Trening UteEt folkehelsekonsept av Kristin Granum Rosebøwww.treningute.no

Trening UTE er et folkehelsekonsept skapt av Kristin. Idéen til konseptet oppstod i forbindelse med utgivelsen av boka «TREN UTE – sterk med kreativ trening». Gjennom Trening UTE leverer Kristin de digitale løpekursene «Kom i gang med løping» og «Bli en bedre løper». Kristin får også hjelp av en rekke ambassadører til å holde i gratisaktiviteter til glede for alle i nærmiljøet. Det er Kristin som er ildsjelen bak det årlige terrengløpet «Grønliåsen Rundt» i Nordre Follo som har blitt arrangert i regi av Trening UTE.

«Gjennom Trening UTE ønsker jeg å inspirere flere til å komme seg ut og ta i bruk naturen og trene sammen i nabolaget. Jeg vil vise folk hvor enkelt og gledesfylt trening kan gjøres under åpen himmel.»

Besøk Trening UTE sin egen nettside her.
tren ute

TREN UTE

Boken med over 100 øvelser du kan gjøre ute!
boken tren ute

Siste innlegg

I bloggen min finner du gratis treningstips, inspirasjon og nyttig informasjon!
Tren styrke ute

Her får du mange øvelser du kan gjøre utendørs – gjerne i kombinasjon med en gå- eller løpetur. Med en benk, eller en annen form for forhøyning, kan du få deg en skikkelig effektiv styrkeøkt! Nederst i dette innlegget gir jeg eksempel på hvordan du kan sette sammen en helkroppsøkt av øvelsene jeg presenterer under. […]

Trening med minibands

Det er mange øvelser man kan gjøre med minibands, og her får du tips til øvelser du kan gjøre som både styrker overkroppen, kjernen og beina.

Smitteverntiltak truer folkehelsa

I dag er jeg ute med en kronikk som jeg har skrevet med god bistand, ikke minst juridisk. Vi mener det er urimelig at blant annet utendørstrening, med anbefalt avstand, har vært (og delvis er) forbudt under pandemien. Når man ikke kan argumentere for smittefare, hvorfor vil ikke myndighetene prioritere å åpne opp for og […]

Til bloggen